به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از مارکتواچ، سرعت متوسط جهاني اتصال به اينترنت 8/ 1 درصد افزايش يافته اما متوسط حداکثر سرعت جهاني اتصال به اينترنت 6/ 8 درصد کاهش نشان ميدهد.
کشورهاي اروپايي در زمينه به کارگيري پروتکل اينترنتي IPV6 سريعتر از بقيه قارههاي جهان عمل کرده و 80 درصد از آنها از IPV6 استفاده ميکنند. همچنين ميزان حملات DOS در سه ماهه اول سال 2014 نسبت به سه ماه قبل از آن 20 درصد کاهش نشان ميدهد اما در بررسي سالانه 27 درصد افزايش يافته است.
در صفحه 5 اين گزارش که نسخهاي از آن در آدرس
http://www. akamai. com/stateoftheinternet قابل دسترس است، به کيفيت پايين خدمات اينترنت همراه در ايران اشاره شده و آمده است: در سه ماهه اول سال 2014 متوسط سرعت اينترنت همراه (محاسبه در سطح کشوري) از 7/ 14 مگابيت در ثانيه تا يک مگابيت در ثانيه براي آرژانتين در نوسان بوده است. در مقابل حداکثر سرعت اينترنت همراه از 2 /114 مگابيت در ثانيه براي استراليا تا حداقل پنج مگابيت در ثانيه براي ايران در نوسان بوده است.
در صفحه 17 اين گزارش هم تصريح شده: ايران کماکان در سه ماهه اول سال 2014 از پايينترين حداکثر سرعت ارتباط به طور متوسط برخوردار بوده و در اين زمينه جايگزين کنيا شده است. متوسط حداکثر سرعت اينترنت در ايران برابر با شش مگابيت در ثانيه بوده و اين رقم نسبت به سه ماه قبل 2/ 8 درصد و نسبت به سال قبل 87 درصد افزايش نشان ميدهد. اين نرخ رشد اميدوارکننده ممکن است به ايران کمک کند تا در آينده رتبه خود را بهتر کند.
مهمترين يافتههاي ديگر اين گزارش به شرح زير است:
هم اکنون متوسط سرعت اتصال به اينترنت در جهان 9/ 3 مگابيت در ثانيه است که تا سه ماه آينده به چهار مگابيت در ثانيه افزايش مييابد. در اين زمينه کره با کرهجنوبي با متوسط سرعت 6/ 23 مگابيت در ثانيه در رتبه اول و ژاپن با سرعت 6 /14 مگابيت در ثانيه در رتبه دوم است.
متوسط سرعت جهاني اتصال به اينترنت هم 24 درصد رشد داشته که از 7/ 0 درصد افزايش در پاناما و رسيدن به سرعت 6 /2 مگابيت در ثانيه تا افزايش 196 درصدي در سودان و رسيدن به سرعت 2/ 3 مگابيت در ثانيه در نوسان است. رقم رشد کرهجنوبي در اين بخش 145 درصد است.